Maria Ghiorghiu, în centrul propriei premoniții: „Nu aveam nicio putere”

Maria Ghiorghiu, în centrul propriei premoniții © Arhivă

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a postat, pe blogul ei, un mesaj care diferă față de cele obișnuite. Dacă până acum, Maria Ghiorghiu a scris despre diversele dezastre și catastrofe care îi apar în premoniții, acum a făcut o postare în centrul căreia se află... Maria Ghiorghiu.

Pe blogul ei, Maria Ghiorghiu a postat un mesaj atipic, în care face referire la o viziune care o vizează chiar pe ea.

Maria Ghiorghiu, în centrul unei proprii previziuni

Prezicătoarea a povestit că i s-a arătat o voce, care o tot striga pe nume și care îi spunea să nu se teamă, într-un fel ca o încurajare. Maria Ghiorghiu vorbește despre un glas care îi amintea că trebuie să creadă în harul ei și că oamenii încep să creadă din ce în ce mai mult, cu fiecare lucru care se adeverește.

Ba chiar s-a auzit pe ea însăși, răspunzând că „nădejdea ei este puternică” și că nu va ceda.

„Nu aveam nicio putere omenească asupra glasului sufletului meu; și chiar simțeam acea legătură puternică și lăuntrică cu Dumnezeu Cel Atotputernic și cu Măicuța Domnului.

Dragii mei, nu vă pot descrie în cuvinte ceea ce simțeam în inimă și-n suflet.

Desigur că nu mă tem de nimeni și de nimic,în viața această grabnic trecătoare. Doresc doar să fac Voia Prea Sfintei Treimi și a Maicii Lui Dumnezeu, să scriu al Său Cuvânt așa cum îmi este grăit de Duhul Cel Prea Sfânt, și cine vrea crede, cine nu, nu”, a scris Maria Ghiorghiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro