Maria Ghiorghiu, previziune șoc! "Risc seismic major"

Maria Ghiorghiu, previziune șoc! "Risc seismic major" © Facebook

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune cu care-i sperie din nou pe oameni. Cunoscuta clarvăzătoare susține că în curând vor avea loc două cutremure mari. 

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei despre două cutremure care au urma să aibă loc. Aceasta susține că nu știe unde și când se vor produce, însă s-a speriat atunci când i s-a transmis că este risc seismic major. A scris imediat totul pe blogul ei pentru a-i atenționa pe ceic are îi urmăresc activitatea.

"În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea asa:
                 "Secţiunea risc seismic!
                  Risc seismic major!"
După care, glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, după cum vedem cu totii, este vorba de un posibil Cutremur mare. La ora 4,50 zori de zi, tot astăzi, m-a trezit o lumină albă si stralucitoare, lumina ce-mi arata la Est, Sud -Est o încapere in care, toate se cutremurau destul de tare; destul de îngrijorător. Acum, nu stiu dacă acest cutremur pe care l-am văzut chiar în timpul cand avea loc, are vreo legătura cu "Riscul Seismic major." Pot fi două cutremure diferite, în locuri diferite."
, a scris Maria Ghiorghiu. 

În final, Maria Ghiorghiu i-a îndemnat pe oameni să se roage deoarece, susține ea, este singurul fel în care astfel de lucruri pot fi prevenite. 

Vă reamintim că Maria Ghiorghiu este o cunoscută clarvăzătoare de la noi. A prevăzut mai multe tragedii, printre care și incendiul din Colectiv. De-a lungul timpului, aceasta a prezis cutremure, dar și, de câteva ori, a spus că tragedia din Colectiv s-ar putea repeta. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro