Marius Ţeicu, devastat de durere după moartea lui Mihai Constantinescu: "S-a rupt o bucată din mine"

Marius Ţeicu, devastat de durere după moartea lui Mihai Constantinescu: "S-a rupt o bucată din mine" © arhivă

Marius Ţeicu, marele compozitor şi bunul prieten al lui Mihai Constantinescu, este sfârşiat de durere! Marţi seară, Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă pe patul de spital, după cinci luni petrecute în comă. 

Marius Ţeicu a aflat din faţa micului ecran de moartea lui Mihai Constantinescu. A sperat până în ultima clipă că artistul se va face bine printr-o minune, dar din păcate, nu s-a întâmplat aşa. Marius Ţeicu s-a rugat el alături de toţi ceilalţi apropiaţi ai lui Mihai Constantinescu de-a lungul ultimelor luni de zile. La scurt timp după ce a aflat, a oferit o primă reacţie. 

Cu speranţa că totul este doar un coşmar din care se va trezi în curând, Marius Ţeicu şi-a amintit de clipele petrecute alături de Mihai Constantinescu. Se ştiau încă din anii 60, au cântat împreună, s-au bucurat de aplauzele publicului şi îl considera unul dintre cei mai talentaţi oameni. 

"Îmi e foarte greu. Nu-mi vine să cred. Tot am sperat... toţi am sperat ca până la urmă să se întâmple o minune... Noi ne ştim de când eram studenţi. De foarte mulţi ani. Cam din 65 şi cântam în trupă... Am cântat împreună din acea perioadă, l-am sprijinit întotdeauna. Era ca un vulcan! Compunea aproape zilnic. Foarte, foarte talentat. Mi-e aşa de greu... s-a rupt o bucată din mine, din toată tinereţea mea, din toată cariera mea", a declarat Marius Ţeicu, la scurt timp după moartea marelui artist.

"A fost un suflet mare. A fost bun! Eu nu am auzit să vorbească urât de cineva. Să facă rău cuiva... Era un om cinstit, te puteai baza pe el dacă aveai nevoie. De aceea am fost prieteni atâţia ani! Tot speram că se va face bine. Nu s-a putut înfăptui minunea ca în cazul lui Cotabiţă... Eu i-am spus tot timpul "Mihai", e un nume frumos! Dumnezeu să-l odihnească! O să ne lipsească! Sunt sigur că melodiile lui nu vor muri. Cântecele sale vor vibra inimile tuturor generaţiilor", a mărturisit Marius Ţeicu la "Răi Da Buni".

Mihai Constantinescu a murit marţi, 29 octombrie, după cinci luni petrecute în comă la spitalul Floreasca din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat timp de 50 de minute, dar fără rezultat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro