Marius Ţeicu, mărturii complete, cu lacrimi în ochi! Interviu de colecţie cu marele compozitor

+3 click pentru
galerie

Când spui Marius Ţeicu, spui cel mai bun compozitor pe care îl are România. Şlagărele iubite şi ascultate şi azi au fost compuse de marele artist. Dincolo de scenă, se ascunde o poveste de viaţă impresionantă.

"Am început să fac muzică de la vârsta de trei ani. Fac muzică de când mă ştiu. Am moştenit pasiunea pentru muzică din familie", mărturiseşte marele compozitor, într-un interviu difuzat astăzi, la "Star Matinal", pe Antena Stars, începând cu ora 9.00. A format cei mai importanţi artişti ai României. Printre ei s-au numărat Angela Similea, Mirabela Dauer, Dida Drăgan, Adrian Romcescu şi Aura Urziceanu. "Învăţam împreună, eram apropiaţi de vârstă, le eram profesor, dar aveam o relaţie specială cu toţii. Cred că în meseria asta nu trebuie să consideri niciodată că ai ajuns cel mai bun, că eşti în top şi nu mai ai nimic de învăţat. Asta este cea mai importantă lecţie", povesteşte Marius Ţeicu.

Interviul în exclusivitate, astăzi la Star Matinal, pe Antena Stars, de la ora 9:00. Marele artist vorbeşte despre rolul de bunic, dar şi multe alte dezvăluiri din viaţa şi cariera sa!

Nu doar muzica i-a dat emoţii şi fiori marelui artist, ci şi dragostea. Îşi aduce aminte cu drag de momentul în care şi-a cunoscut soţia: "A fost dragoste la prima vedere. M-a cucerit cu caracterul ei, mi-am dat seama că avem atâtea lucrui în comun. Nu am avut niciodată mari dispute. Ne contrazicem pe lucruri mărunte".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro