Martin Tudor omagiat în fața stadionul Ghencea! Ce mesaj de regret i-au transmis fanii

Martin Tudor omagiat în fața stadionul Ghencea! Ce mesaj de regret i-au transmis fanii © arhiva

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, s-a stins din viață, luni, în urma unui infarct. Toți prietenii și apropiați sunt în stare de șoc, iar pentru a-și arăta regretul față de el, fanii echipei Steaua l-am omagia în fața stadionului Ghencea.

Ziua de luni a fost o zi tristă pentru lumea sportului. Martin Tudor, fostul portar de la Steaua, s-a stins din viață fulgerător în urma unui infarct. Vestea a picat ca un trăsnet pentru toți colegii săi de breaslă, dar și pentru fanii care l-au urmărit de fiecare dată pe terenul de fotbal și l-au susținut în tot acest timp.

Pentru a-și arăta regretul față de el, mai mulți suporteri ai echipei Steaua s-au adunat luni seară în fața Stadionului Ghencea și au afișat un banner uriaș în fața arenei. 

"Martin Tudor, între buturi salvator/ Acum stea pe cer, înger păzitor", a fost mesajul suporterilor de la Peluza Sud.

Ultimul mesaj trimis de Martin Tudor înainte de deces

Cu doar o zi înainte să se stingă din viață, Martin Tudor a trimis un ultim mesaj către Laurențiu Diniță, fost jucător și bun prieten cu aceasta, care și-a sărbătorit ziua de naștere.

”La mulți ani Dini!! Să ți se îndeplinească toate visele și să fi sănătos împreună cu toată familia. Te pupă fratele tău”, a fost mesajul transmis de Martin Tudor pentru Laurențiu Diniță în înainte cu doar câteva ore înainte să-și dea ultima suflare. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro