Ultimul mesaj trimis de Martin Tudor, înainte să se stingă din viață! Cine a fost destinatarul

+2 click pentru
galerie

Ultimul mesaj trimis de Martin Tudor, înainte să se stingă din viață! Cine a fost destinatarul © antena1

Astăzi Martin Tudor s-a stins din viață în urma unui infarct, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru toți cei apropiați. Laurețiu Diniță, un bun prieten și coleg de breaslă al acestuia, este șocat, mai ales că ieri a primit din partea fostului portar al Stelei un ultim mesaj. 

Vestea tristă a zilei vine din lumea sportului. Astăzi, Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit în urma unui infarct, la doar 43 de ani. Prietenilor nu le vină să creadă ce se întâmplă în aceste momente și cei mai mulți sunt șocanți de faptul că a murit în acest mod, la o vârstă fragedă, în timp ce avea toată viața înainte. 

Laurențiu Diniță, fost jucător și bun prieten cu Martin, este încă în stare de șoc și nu-i vine să creadă că bunul său prieten nu mai e în viață, mai ales că ieri aceasta a primit din partea sa un ultim mesaj cu ocazia zilei sale de naștere. 

”La mulți ani Dini!! Să ți se îndeplinească toate visele și să fi sănătos împreună cu toată familia. Te pupă fratele tău”, a fost mesajul transmis de Martin Tudor pentru Laurențiu Diniță în înainte cu doar câteva ore până să se stingă din viață fulgerător.

”Mă tot uit la mesajul lui de ieri seară și nu pot să concep că Tudorică nu mai este. Sunt devastat”, a spus fostul jucător Laurențiu Diniță, potrivit Gsp. 

Federația Română de Fotbal, mesaj de regret pe internet

Federația Română de Fotbal a ținut să transmită un mesaj de regret pentru Marin Tudor. Pe site-ul oficial al FRF, a apărut un paragraf în care amintește de cariera lui Tudor și de performanțele sale în lumea fotbalului.

„Federaţia Română de Fotbal regretă dispariţia, la vârsta de 43 de ani, a lui Martin Tudor, fost antrenor cu portarii la echipa naţională a României”, au transmis reprezentanții FRF. „ Sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi!”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro