Cazul Caracal. Ce susține o femeie despre presupusa rețea a lui Gheorghe Dincă

Cazul Caracal. Ce susține o femeie despre presupusa rețea a lui Gheorghe Dincă © arhivă

Încă din primele zile ale anchetei, familia Alexandrei Măceșanu a spus clar că nu crede cele afirmate de Dincă la audieri, respectiv că ar fi ucis-o pe aceasta, dar și pe Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie, ci că inculpatul face parte dintr-o rețea de trafic de persoane, iar fetele ar fi fost duse în alte țări. Acum, un nou martor a apărut și i-a spus mamei copilei ce a aflat, în urmă cu ceva timp.

O femeie care susține că se afla în casa unei prietene, în 2014, victimă a presupusei rețele din care fac parte și anumiți indivizi din zonă, respectiv Bebe Strungaru, Tomel, Dincă și un alt bărbat, Mirel, i-a spus mamei Alexandrei că, atunci, a ajuns la DIICOT și a aflat mai multe lucruri cutremurătoare. 

Aceasta, sub protecția anonimatului, a mărturisit că Bebe Strungaru lua fete până în 18 ani de la Gheorghe Dincă și de la un alt bărbat care, acuză aceasta, acum este după gratii. 

De asemenea, femeia a adăugat că nu crede un cuvânt din declarația pe care a dat-o în fața procurorilor fiica lui Dincă, Daniela. Conversația a fost făcută publică de Alexandru Cumpănașu. 

„În 2014 am fost luată la DIICOT cu treaba cu Bebe Strungaru, cu Tomel... De aici știu toată chestia. Bebe Strungaru, Sebastian îl cheamă pe el... Da, într-adevăr, el lua fete și de la Dincă și de la unul care acum e în pușcărie. Lui îi plac doar fetele tinere. Femeia de a fost la televizor că vezi, Doamne, bărbatul ei n-a avut nicio vină... Domnul e cel mai mare nenorocit... Când s-a luat toată cauza cu DIICOT-ul, eu eram acasă la una dintre fetele astea în casă, prietenă cu mine, m-au luat cum că m-au găsit în casă. Și acolo am aflat tot, cum că el lua fete de la unu Mirel, fete până în 18 ani, nu voia peste 18 ani. Le ducea unde stă el... ea era la muncă, el n-a avut timp să-i facă nimic la fată. Dacă fata a avut curajul să sune, dar nu a găsit-o el... Și fiica-sa, cum adică tu treci pe la tatăl tău prin fața casei și zici că n-ai intrat, dar ai văzut doi oameni ieșind din casă? Nu sunt mamă, dar mi se rupe sufletul... O vecină a zis că joi după-amiază, a văzut ieșind un fum gros, cum iese prin tubul de la crematoriu?”, i-a spus femeia mamei Alexandrei, la telefon.

DIICOT investighează activitatea lui Dincă din Italia

DIICOT a trimis prin biroul Eurojust în Italia ordin european de anchetă pe numele lui Gheorghe Dincă și cere informații despre activitatea lui de acolo și despre cercul relațional al inculpatului.

Această decizie înseamnă că se ia în calcul, fară dar și poate, ipoteza unei rețele de trafic de persoane și că se lucrează în vederea determinării posibilei rețele. De altfel, este posibil ca Gheorghe Dincă să fi acționat sub un alt nume în Italia, a transmis Antena3. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro