Un martor cheie a povestit cum a ucis-o Cosmin Dan pe Valentina Nica, tânăra incendiată din Buzău. "I-a zis că îi dă foc şi că o omoară"

+2 click pentru
galerie

Un martor cheie a povestit cum a ucis-o Cosmin Dan pe Valentina Nica, tânăra incendiată din Buzău. "I-a zis că îi dă foc şi că o omoară" © Facebook

Noi informaţii cutremurătoare au ieşit la suprafaţă în cazul crimei din Buzău, din urmă cu câteva luni. Astăzi, a avut loc un nou termen în procesul lui Cosmin Dan, tânărul acuzat că şi-a ucis iubita.

Cel care a oferit astăzi informaţii în faţa legii a fost unul dintre martorii oribilei crime, Antonio Măcelaru, în vârstă de 15 ani. Adolescentul a povestit tot ce s-a întâmplat în acea zi, când Cosmin Dan a decis să-şi ucidă iubita cu sânge rece. Adolescentul a povestit că inculpatul a mers cu gând sigur de răzbunare în casa iubitei sale, iar imediat cum a intrat pe uşă acesta a ameninţat-o că o omoară.

Se pare că acesta era foarte nervos şi fără să stea pe gânduri a luat-o la bătaie pe Valentina Nica, care nu avea nicio putere să se apere. Întrebat de ce nu a intervenit pentru a-i lua apărarea, Antonio Măcelaru a precizat că el şi-a dorit să intervină, însă nu a putut din cauză că Cosmin Dan era foarte nervos. Mai mult decât atât, el nu a stat pe gânduri şi şi-a sunat încă doi prieteni pentru a le ordona să îi aducă o sticlă de benzină, pe care ulterior a folosit-o pentru incendierea iubitei sale.

„De cum a intrat pe ușă Cosmin Dan a strigat către Valentina îți dau foc și te omor. Foarte nervos și violent a luat-o imediat la bătaie. A tras-o de păr, a început să-i care palme și pumni. A lovit-o în față, dar i-a dat una și în ficat. Apoi i-a sunat pe prietenii lui, pe Clonț și Naum, și le-a cerut să-i aducă benzină ca să-i dea foc. Eu am încercat să-l potolesc pe Cosmin, să n-o mai bată. N-am reușit. La un moment dat a luat masa pe care erau mai multe sticle și pahare și a aruncat-o spre Valentina, care era în colț, în dormitor. A aruncat spre Valentina și cu un scaun. Când a intrat pe ușă Clonț a spus „ia benzina și dă-i foc!”. Sticla era de doi litri, plină cu benzină. Cosmin Dan a început să stropească prin toată camera, inclusiv pe Valentina. Apoi i-a cerut lui Clonț să-i dea bricheta. Acesta i-a întins o brichetă albă. S-a jucat puțin cu bricheta apoi a aprins-o în timp ce ținea mâna înspre Valentina”, a spus Antonio Măcelaru, potrivit Buzoienii.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro