Răsturnare de situaţie! Mărturia secretă a lui Gheorghe Dincă: "E credibilă 100%"

Răsturnare de situaţie! Mărturia secretă a lui Gheorghe Dincă: "E credibilă 100%" © arhivă

Ies la iveală noi detalii şocante în cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop a dezvăluit că există o singură declaraţie a lui Gheorghe Dincă pe care ar crede-o şi care, de fapt, are logică. O declaraţie ce nu a apărut până acum în spaţiul public! Vorbim de asemenea şi de o nouă ipoteză lansată de avocatul familiei Melencu. 

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a oferit o nouă dezvăluire bombă din dosarul în cazul Caracal. Se pare că, din punctul său de vedere, singura declaraţie credibilă a "monstrului din Caracal este cea în care a povestit cum a aruncat un cadavru în Dunăre.

La audieri, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor "cum a luat cadavrul, cum l-a dus, aruncat în apă şi cum s-a scufundat", a precizat Tonel Pop la România TV.

Detalii macabre despre "cadavrul din Dunăre"

Tonel Pop este convins că acest aspect va rămâne în mintea opiniei publice, îndată ce dosarul va fi public. Avocatul familiei Melencu a atras atenţia asupra faptului că, în această versiune, Gheorghe Dincă a dat multe amănunte de care nu ar fi avut habar dacă nu ar fi văzut cu ochii lui.

"Cum se scufunda, cu ce parte... e credibilă 100%. Nu avea de unde să știe el detaliile alea dacă nu făcea așa în ce condiții”, a mai spus Tonel Pop.

Cu toate acestea, acel cadavru nu a fost găsit niciodată de anchetatori.

Avocatul familiei Melencu nu exclude posibilitatea ca DIICOT să fi cerut o altă poveste de la Gheorghe Dincă tocmai pentru că nu au fost descoperite acele rămăşite în Dunăre, confom RTV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro