Avocatul Tonel Pop, despre eliberarea lui Gheorghe Dincă! Ce urmează să se întâmple cu presupusul criminal din Caracal / VIDEO

Avocatul Tonel Pop, despre eliberarea lui Gheorghe Dincă! Ce urmează să se întâmple cu presupusul criminal din Caracal / VIDEO © captură video

Sunt câteva luni de când se fac anchete peste anchete în cazul Caracal. Sunt oameni audiați, imagini analizate, iar Gheorghe Dincă se află în continuare în arest. Ar putea oare să fie eliberat? Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a făcut declarații în acest sens. 

Tonel Pop susține că în momentul de față nu se pune problema de punerea în libertate a lui Gheorghe Dincă, însă, pe viitor, poate fi achitat la un moment dat. Presupusul criminal urmează să fie în continuare audiat, căci în momentul în care a vorbit din nou despre Luiza Melencu procedura a fost întreruptă. După finalizarea acesteia, Gheorghe Dincă trebuie să spună din nou, pas cu pas, ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu. 

Astăzi, avocații familiilor Melencu și Măceșanu se află la sediul DIICOT pentru a vedea toate dosarele în acest caz. 

"Nu cred că îl vor lăsa în libertate. Nulitatea unor acte de procedură îl pot achita, ceea ce e mult mai grav. Pot să îl achite la un moment dat. Eu am programare, dar și în alte dosare, o să încercăm să ne apărăm. Eu sunt curios să studiez anumite volume, eu știu că există, dar de multe ori nu sunt acolo, în dosare. Dosarele nu sunt legate. (...)", a spus Tonel Pop.

Tonel Pop susține că avocații nu reușesc să ajungă la audieri, pentru că sunt tot timpul trimiși dintr-o parte în alta.

Ultima oară s-a întrerupt audierea, când era audiat despre Luiza. Ar fi trebuit să continue cu povestea cu Alexandra. (...) Noi suntem convocați la genul: în timpul orelor de program... În mai multe orașe se fac audieri. Ca să nu poți să te duci. Ne spun: n-avem nicio audiere, veniți altădată!", a spus avocatul Tonel Pop.

Vă reamintim că Gheorghe Dincă, aflat în arest de mai bine de trei luni, susține că el le-a răpit pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, apoi le-a ucis.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro