Bombă în cazul Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dincă agenţilor FBI! „Aceasta este adevărata problemă”

Bombă în cazul Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dincă agenţilor FBI! „Aceasta este adevărata problemă” © arhivă

În plin scandal în cazul Caracal, agenţii FBI au venit în România pentru a oferi ajutor autorităţilor de la noi privind profilul psihologic şi comportamental al principalului suspect, Gheorghe Dincă. S-a aflat şi despre ce a fost întrebat de agenţii FBI, dar şi ce a răspuns!

Încă de la începutul anchetei, după apelul Alexandrei Măceşanu la 112, s-a vorbit despre posibilitatea ca presupusa reţea de trafic din Caracal să aibă legături cu Baza Militară NATO Deveselu. 

Agenţii FBI au abordat acest subiect, printre altele, iar Gheorghe Dincă a fost întrebat în cadrul audierilor dacă ştie ceva de "plasarea" unor tinere către militarii americani de la Deveselu. "Monstrul din Caracal" le-a spus anchetatorilor români şi agenţilor FBI care au participat la audieri că nu a furnizat tinere pentru soldaţii de la Deveselu.

„Gheorghe Dincă le-a spus că nu a furnizat tinere pentru soldații americani”, a declarat Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie pentru evz.ro.

„Din păcate, cazul de la Caracal nu este singular. Evenimente asemănătoare au avut loc și în alte zone ale țării. Aceasta este adevărata problemă”, a mai spus acesta.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a confirmat faptul că printre cei care l-au audiat pe inculpat se numără şi agenţi veniţi din SUA. Din echipă au făcut parte specialişti în analiză comportamentale şi mediumi. 

"Cei de la FBI sunt specializați pe criminali în serie. Ar avea aceeași valoare juridică la fel ca examinarea făcută de specialistul de la IGPR. Ei au mai multă experiență în astfel de cazuri, fiindcă la ei sunt mai multe. Analiza e făcută în baza unei comisii rogatorii. Din moment ce există făcută, ea poate fi atașată la dosarul cauzei", a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, potrivit România TV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro