Mărturia sfâșietoare a fiicei unui bărbat decedat la Suceava. „Am aflat că a fost depistat pozitiv din ziare”

Mărturia sfâșietoare a fiicei unui bărbat decedat la Suceava. „Am aflat că a fost depistat pozitiv din ziare” © Foto simbol arhivă

Direct din „Lombardia României”. Ultimul bilanț al autorităților arată că, în Suceava, în total, sunt 638 de persoane infectate cu coronavirus. Fiica unui bărbat care și-a pierdut viața în acest oraș a făcut mărturii cutremurătoare!

Fiica unui bărbat care și-a pierdut viața în „Lombardia României” a făcut dezvăluiri halucinante. Femeia a precizat că tatăl ei avea multe probleme de sănătate, dar cărora le-a ținut piept ani de zile. De data aceasta însă, corpul său a cedat. 

„Îmi pare rău că trec prin această situație. Tata avea multe probleme de sănătate, dar pe care le-a dus foarte bine. A fost internat în secția de diabet pe 12 martie și externat pe 16 martie. A fost adus pe propriile picioare, a luat contact cu noi...

De marți a început să i se agraveze starea. Era slăbit... Vineri dimineață el nu mai comunica deloc cu noi. Am sunat la Salvare... a fost internat la secția de Terapie Intensivă, duminică își revinise și seara s-a degradat starea... Pe 25 a decedat”, a spus femeia la Antena3. 

Femeia precizează că familia ei a aflat că bărbatul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus din presă.

„Faptul că el a fost declarat pozitiv la coronavirus l-am aflat din ziare azi. A fost la ATI cu doamna de la Sucevița care a decedat între timp... Nu ne zice nimeni nimic. Toată lumea spunea că nu a venit rezultatul”, a mai spus fiica bărbatului.

Familia bărbatului mort la Suceava nu-și dorește decât răspunsuri. Toți cei care au luat contact. cu pacientul s-au izolat la domiciliu, dar spune femeia, din cauză că sunt foarte multe cazuri, la telefon nu prea le răspunde nimeni. 

Mai mult, fiica bărbatului a precizat că mama ei este racită și că în urmă cu câțiva ani a fost diagnosticată cu cancer de colon. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro