Mărturia tulburătoare a românului închis 5 ani în China pentru 80 de dolari

Mărturia tulburătoare a românului închis 5 ani în China pentru 80 de dolari © arhivă

Reprezentanţii lui Marius Balo, profesorul clujean închis în China pentru o fraudă de 80 de dolari, au trimis o înregistrare audio în care acesta povesteşte ororile prin care a trecut. 

Autorităţile din China au aprobat transferarea lui Marius Balo în România, după cinci ani de demersuri şi amânări. Românul a petrecut această perioadă după gratii, acolo, pentru o fraudă contractuală de 80 de dolari.

Informaţia că Marius Balo va reveni în România a fost confirmată de casa de avocatură care l-a reprezentat în instanţă, confom Adevărul.

În înregistrarea audio menţionată anterior, Marius Balo, profesorul condamnat la nu mai puţin de opt ani de închisoare, povesteşte cu groază prin ce a trecut, dar nu înainte de a mulţumi Divinităţii pentru că i-a dat puterea să reziste. 

„Doresc să aduc prinos de recunoştinţă în primul rând bunului Dumnezeu pentru că m-a ocrcotit şi m-a întărit în aceşti ani, astfel încât teroarea acestui sistem aservit răului şi urâţenia acestui loc înfiorător n-au fost în stare să-mi sfâşie sufletul. Cu cât m-au lovit mai abitir, cu atât puterea mi-a crescut”, începe clujeanul mărturia, potrivit aceleaşi surse.

Marius Balo a amintit apoi de faptul că, în China, pentru acea fraudă contractuală de 80 de dolari, ar fi putut primi chiar şi pedeapsa cu moartea. „Am trecut prin umilinţe şi torturi pe care mă doare să mi le amintesc. Mi-a fost atâta teamă... Se zvonea că voi primi pedeapsa cu moarte, care în China se dă şi în cazuri financiare”. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro