Mărturiile cutremurătoare ale colegilor de scenă, după ce Busu a făcut infarct: "Am auzit strigăte de ajutor"

Florin Busuioc a facut infarct © captura video

Florin Busuioc a suferit un infarct la finalul piesei de teatru unde a participat la Craiova. Nimic nu dădea de înțeles la finalul spectacolului că Florin Busuioc se simțea rău, însă imediat ce a intrat în culise, le-ar fi spus colegilor că nu are aer și nu poate respira.

Alex Ciucă, recuziter la Filarmonica Oltenia strângea decorurile în momentul în care a auzit strigătele de ajutor ale colegilor lui Busu.

"Am auzit strigăte de ajutor. În momentul în care a ieșit afară a spus că se simțea rău. După care, când a intrat... A fost o stare de șoc continuu... Am încercat să-i oferim aer, să-l... masajul cardiac pe care i l-a făcut colegul dânsului.", a declarat bărbatul, despre Florin Busuioc, potrivit Digi24.ro.

Florin Busuioc a suferit un infarct

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit marţi seară un infarct, la finalul unui spectacol în care jucase, în Craiova. Cunoscutul prezentator a fost resuscitat de urgenţă şi supus unei intervenţii.

Secretarul de stat susţine că starea prezentatorul este gravă, în timp ce purtătorul de cuvânt al spitalului în care Florin Busuioc a fost supus intervenţiei chirurgicale susţine că starea lui de sănătate este în acest moment, stabilă şi că operaţia s-a încheiat cu succes.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro