EXCLUSIV / Prima reacție a lui Florin Jr, fiul lui Florin Busuioc, după ce actorul a făcut infarct: "Am aflat de la mama"

+3 click pentru
galerie

Fiul lui Busu © Facebook

Florin Busuioc se află în stare stabilă la Spitalul Fundeni din Capitală, după ce a seară a suferit un infarct al terminarea spectacolului de teatru din Craiova.

În urmă cu un an, Florin Busuioc se afla în plin scandal cu fiul său cel mare, Florin Jr., în vârstă de 27 de ani, dar iată că la necazuri sângele apă nu se face. Fiul celebrului prezentator tv a aflat de la mama sa despre problemele de sănătate ale tatălui său și este îngrijorat pentru părintele său, chiar dacă nu au avut niciodată o relație apropiată. 

"Am aflat dimineață, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoșire grabnică.", a declarat Florin Busuioc Jr., în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

Citește și: Oboseala şi-a spus cuvântul? Florin Busuioc avea un program extrem de încărcat. "O să dorm când totul se va săvârși"

În 2017, Busu Jr. declara la televizor că tatăl său l-a abandonat și a scris și o piesă, numită "Tata, de ce", în care și-a pus sentimentele pe tavă. La rândul său, Florin Busuioc a mărturisit în urmă cu ceva timp că faptul că nu a fost mai apropiat de fiul său este unul dintre cele mai mari regrete ale vieții sale. 

Florin Busuioc este tatăl a trei copii, un băiat, Florin Jr., din căsătoria cu Marieta, şi două fete, Natalie şi Catinca, din relaţia cu Liliana.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro