FOTO / Ea este soţia lui Florin Busuioc, femeia care i-a dăruit două fetiţe. Liliana e fosta sa studentă

+4 click pentru
galerie

Florin Busuioc are o familie foarte frumoasă © Instagram

Florin Busuioc a fost căsătorit în tinereţe cu Marieta, o asistentă medicală din Târgu Mureş, care i-a dăruti un băiat, pe Florin Jr. în vârstă de 27 de ani, dar de care a divorţat. Ulterior, Florin Busuioc s-a recăsătorit cu Liliana, femeia care i-a dăruit două fetiţe.

Florin Busuioc i-a fost chiar profesor Lilianei, iar dragostea s-a înfiripat între ei atunci când aceasta îi era studentă. Liliana este de meserie tot actriţă. Florin Busuioc şi Liliana Busuic au împreună două fetiţe, pe Natalie, de 14 ani şi pe Catinca de 9 ani.

CITEŞTE ŞI: Oboseala şi-a spus cuvântul? Florin Busuioc avea un program extrem de încărcat. "O să dorm când totul se va săvârși"

"Mi-a fost studentă, n-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura", a spus Florin Busuioc în urmă cu ceva timp, potrivit Adevărul.

CITEŞTE ŞI: De câte ori a fost resuscitat Florin Busuioc după ce a făcut infarct

CITEŞTE ŞI: Ultima apariție a lui Florin Busuioc, înainte de a face infarct. La scurt timp s-a prăbuşit pe scenă

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit marţi seară un infarct, la finalul unui spectacol în care jucase, în Craiova. Cunoscutul prezentator a fost resuscitat de urgenţă şi supus unei intervenţii. Secretarul de stat susţine că starea prezentatorul este gravă, în timp ce purtătorul de cuvânt al spitalului în care Florin Busuioc a fost supus intervenţiei chirurgicale susţine că starea lui de sănătate este în acest moment, stabilă şi că operaţia s-a încheiat cu succes. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro