Mărturiile cutremurătoare ale unei şoferiţe de TIR din epicentrul pandemiei de coronavirus din Italia: „Drumurile sunt un adevărat deşert, nu întâlneşti pe nimeni”

Mărturiile cutremurătoare ale unei şoferiţe de TIR din epicentrul pandemiei de coronavirus din Italia: „Drumurile sunt un adevărat deşert, nu întâlneşti pe nimeni” © Facebook

Virusul ucigaș din China a făcut victime în întreaga lume. În Italia, numărul cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 și al celor decedate crește din clipă în clipă. În momentul de față, bilanțul negru a ajuns 11.591. Iată ce mărturii șocante a făcut o șoferiță de TIR care lucrează în epicentrul focarului de COVID-19 din Peninsulă.

Crina Micnescu este o femeie în vârstă de 45 de ani. Aceasta lucrează de cinci ani ca șofer de TIR în Italia, iar în ultima perioadă a frecventat epicentrul focarului de coronavirus din Peninsulă. Femeia a povestit că merge cu camionul ore în șir fără să vadă nicio mașină în drum. Chiar dacă virusul ucigaș din China a provocat teamă în toată lumea, șoferița susține că nu îi este frică de infectare și continuă să-și facă meseria ca și până acum.

„Locuiesc în Cesena, unde nu sunt aşa de multe cazuri, dar fac curse în zonele mai afectate. Drumurile sunt un adevărat deşert, pentru că nu întâlneşti pe nimeni. Pentru mine nu înseamnă mare lucru, pentru că sunt şofer profesionist şi trăiesc aşa cum am trăit şi până acum. Trăiesc după principiul că o singură dată se moare. Noi nu avem ce face. Trebuie să circulăm. Am un camion cu frig, cu marfă perisabilă, fructe, legume. Dacă noi ne oprim, ce se întâmplă? Am de făcut mai multe curse ca de obicei, pentru că mulţi oameni au instinctul de a-şi face provizii. Mie nu îmi este frică de faptul că o să mă infectez, pentru că sunt singură în cabină. În plus, la unităţile unde încarc şi descarc nu mai eşti lăsat să intri înăuntru. Cobor din cabină, deschid uşile, maşina este pusă la rampă, descarcă, apoi închizi uşile şi pleci. Am gel dezinfectant pe care îl folosesc de fiecare dată când cobor sau când urc. Păstrez distanţa. Am mers şi în Lombardia, dar mai mult fac curse în regiunea Veneto: Treviso, Padova, Ferrara. Nu pot să nu plec într-o cursă, că sunt trimisă în focare. Am fost la Padova, în Milano şi în Lodi, acolo un de a fost primul caz. Eu îmi fac munca aşa cum am făcut-o şi până acum“, a povestit Crina Micnescu, potrvit adevărul.ro.

Tot ea a mărturisit că nu găsește nici măcar un loc în care să meargă la toaletă, iar barurile sunt închise. 

„Cred că a devenit şi o boală psihologică. Barurile sunt toate închise. Nu ai unde să opreşti ca să te duci la baie. Opreşti la anumite firme să descarci şi la cât sunt de speriaţi nu îşi dau voie să te duci la baie. Mi s-a întâmplat acest lucru. Nu am fost lăsată să merg la baie. Oamenii sunt mai mult stresaţi”, a mai spus aceasta.

Femeia a spus că intenționa să se întoarcă acasă, în România, în Gorj pentru a sărbători Paștele, însă din cauza pandemiei de coronavirus planurile sale au fost date peste cap și va rămâne în Italia.

 „Îmi planificasem să vin în ţară în luna aprilie, dar din cauza acestei situaţii nu o să pot veni. În plus, trebuie să stau şi în carantină. Eu mă simt bine, lucrez şi mă simt la fel ca înainte, dar rămâne un mic semn de întrebare, pentru că simptomele nu apar la toţi oamenii. Nu se poate cunoaşte cu exactitate“, a continuat femeia, conform aceleiași surse.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro