Mărturisirea şocantă a asistentei care și-a abandonat bebelușul la gunoi, în Oradea. Femeia este anchetată sub control judiciar

Mărturisirea şocantă a asistentei care și-a abandonat bebelușul la gunoi, în Oradea. Femeia este anchetată sub control judiciar © Pixabay

După ce gestul nemilos al asistentei de a-şi abandona nou-născutul la un tomberon din Oradea a ieşit la iveală, atât ea, cât şi tatăl bebeluşului sunt acum cercetaţi sub control judiciar. Mama copilului a avut o explicaţie halucinantă pentru fapta sa.

Asistenta medicală era elevă la un liceu din Zalău în anul 2013, când a dat naştere unei fetiţe la spitalul din Oradea. Femeia nu a pus nimănui despre sarcină, nici măcar membrilor familiei. Aşa că la o săptămână de când a ieşit din spital şi-a abandonat nou-născutul la un tomberon.

Fetiţa a fost descoperită de un locatar care trecea prin acea zonă, fiind atras de plânsetul fetiţei. El a fost cel care a alertat Poliţia

Micuţa suferea de pneumonie şi a fost dusă de urgenţă la spital. A ajuns în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului şi a fost adoptată de o nouă familie iubitoare.

"S-a dispus, la vremea respectivă, o măsură de protecţie specială pentru acesta, ulterior deschizându-se procedura adopţiei interne, care între timp s-a şi finalizat deja", a declarat Ştefan Goţia, purtător de cuvânt DGASPC Oradea pentru observator.tv.

Secretul asistentei a fost scos la suprafaţă abia acum, la şase ani de când şi-a abandonat copilul. Femeia intenţiona să se căsătorească chiar cu tatăl fetiţei, însă pentru că nu deţinea certificatul de naştere al minorei, cei de la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Zalău au intrat la suspiciuni şi au anunţat Poliţia.

Care este mărturisirea asistentei

Asistenta a susţinut în primă fază că nu este mama fetiţei, însă a recunoscut apoi că ea a fost cea care a abandonat-o. Aceasta le-a spus oamenilor legii că după ce a lăsat-o la tomberon a stat ascunsă până să o ia cineva, ca să fie sigură că nu va muri. Acum, ea şi tatăl fetiţei sunt cercetaţi sub control judiciar pentru rele tratamente aplicate minorului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro