Măsuri fără precedent în România, din cauza coronavirusului! Raed Arafat: „Să nu fie aglomerație majoră la metrou”

Măsuri fără precedent în România, din cauza coronavirusului! Raed Arafat: „Să nu fie aglomerație majoră la metrou” © arhivă

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a cerut oficialilor Metrorex să vină cu soluţii ca să nu existe aglomeraţie majoră la metrou, la orele de vârf, în contextul măsurilor anunţate contra răspândirii virusului Covid-19. 

În contextul măsurilor anunţate contra răspândirii coronavirus, Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat că cere oficialilor Metrorex să vină cu soluţii pentru a evita aglomeraţia de la metrou. 

„Sunt aspecte pe care nu putem să le controlăm complet. Clar, dacă este lume într-o stație de metrou și așteaptă, cel mai bine este să se organizeze aceste lucruri și să nu fie o aglomerație majoră, poate cei de la metrou trebuie să găsească niște soluții în acest sens”, a declarat Raed Arafat în cadrul unei conferinţe de presă. 

De asemenea, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a recomandat tuturor cetăţenilor să stea cât de departe pot unii de ceilalţi. 

„Iar acolo unde sunt persoane multe, cel puțin să încerce să se îndepărteze, să nu fie aproape unul de celălalt. Măsurile pot să fie crescute totuși la nevoie. La acest moment, s-au luat măsurile pe care le-am zis despre adunările publice, private. Nu intrăm încă în alte domenii și alte situații. Acum, considerăm că asta este suficient pentru a limita răspândirea până la un nivel. Dacă se impun alte măsuri, vor fi decise la momentul respectiv”, a mai spus Raed Arafat. 

Amintim că astăzi, 8 martie, au fost interzise evenimentele cu peste o mie de participanţi, în toată ţara. De asemenea, cursurile şcolilor unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus au fost suspendate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro