Zboruri suspendate din România spre nordul Italiei, din cauza epidemiei de coronavirus

Zboruri suspendate din România spre nordul Italiei, din cauza epidemiei de coronavirus © arhivă

Anunţ de ultimă oră, în contextul epidemiei de coronavirus din Italia. În timp ce Raed Arafat  transmitea public care sunt primele măsuri luate la nivelul României, o companie aeriană a decis să suspende toate zborurile aeriene spre nordul Italiei. 

Wizz Air suspendă zborurile spre nordul Italiei

Duminică, 8 martie, compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că suspendă toate zborurile pe rutele spre Treviso, situat în apropiere de Veneţia şi Bergamo. Decizia a fost luată de compania aeriană după ce autorităţile din Italia au impus carantină în nordul ţării. 

Practic, 16 milioane de persoane din nordul Peninsulei sunt în carantină!

Zborurile din România către nordul Italiei operate de Wizz Air au fost suspendate până pe 3 aprilie. 

Cursele suspendate: București – Bergamo, București – Treviso, Cluj – Bergamo, Cluj – Treviso, Timișoara – Bergamo, Timișoara – Treviso, Suceava – Bergamo, Iași – Treviso, Iași – Bergamo, Craiova – Bergamo, anunţă Wizz Air într-un comunicat de presă.

Ce trebuie să facă persoanele care aveau bilete

Pasagerii vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. 

De asemenea, persoanele care și-au rezervat bilete pe site-ul companiei aeriene sau în aplicația pentru mobil vor primi o notificare prin e-mail. Ei vor beneficia astfel de reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tariful inițial sub formă de credit de companie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro