Medicii au făcut anunţul! Are sau nu coronavirus deţinutul care a provocat agitaţie la Tribunalul Bucureşti?

Medicii au făcut anunţul! Are sau nu coronavirus deţinutul care a provocat agitaţie la Tribunalul Bucureşti? © Hepta

Joi după-amiază, au fost momente de panică la Tribunalul Bucureşti! Un deţinut care se afla în incinta instanţei de judecată a susţinut că este suspect de coronavirus. La scurt timp, şedinţele de judecată s-au suspendat şi zeci de oameni au fost evacuaţi. Medicii au făcut anunţul în cazul deţinutului! Are sau nu coronavirus?

Şedinţele de judecată de la Tribunalul Bucureşti de joi după-amiază au fost suspendate şi zeci de oameni, evacuaţi, după ce un deţinut de la penitenciarul Rahova a spus că este suspect de coronavirus.

De altfel, un avocat a spus că avea la dosar şi o hârtie care arăta că deţinutul este suspect de coronavirus!

"Reacţia judecătoarei a fost că dumneavoastră ce căutaţi în sală. Judecătoarea a întrebat de ce l-a adus, nu a oferit nici o explicaţie, moment în care ne-am panicat şi noi", a spus avocatul Victor Stănilă, potrivit Observator.

"Ne-a spus să evacuăm, au dezinfectat. S-a suspendat şedinţa", a completat Gabriela Stanciu.

De fapt, în dosar, deţinutul a menţionat că soţia sa, abia întoarsă din Italia, l-a vizitat la penitenciarul Rahova. Bărbatul a fost dus la Institutul Matei Balş, unde cadrele medicale i-au recoltat probe. 

Deţinutul nu are coronavirus

Joi seară, a venit şi rezultatul! Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că bărbatul nu este infectat cu coronavirus. 

”Referitor la situația înregistrată la Tribunalul Municipiului București, astăzi, 5 martie, facem precizarea că, în urma testelor efectuate în regim de urgență, a rezultat că bărbatul aflat în custodia Administrației Naționale a Penitenciarelor nu este infectat cu virusul COVID-19 (coronavirus)”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro