Medicul Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu

Medicul Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu © Facebook

Decizie de ultimă oră în cazul lui Mircea Beuran! Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au respins cererea procurorilor DNA, iar medicul a fost plasat în arest la domiciliu.

Vineri, 14 februarie, medicul Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu. Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti, care au respins cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a profesorului, conform Antena3.

Decizia poate fi contestată.

Joi seară, medicul Mircea Beuran a fost reţinut de procurorii DNA cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de luare de mită. 

Printr-un comunicat, DNA a anunţat că Mircea Beuran a acceptat şi primit de la un medic din Capitală suma de 10.000 de euro pentru obţinerea unui post de asistent universitar. 

"Concret, inculpatul a primit banii respectivi atât pentru a propune în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală, pe o perioadă determinată, cât şi pentru a asigura câştigarea acestui concurs de către martor.", se arată în comunicatul DNA.

Până în mometul respectiv, susţin procurorii, postul respectiv nu a fost scos la concurs. Dosarul a fost deschis după ce medicul care l-a mituit pe Beuran a depus o sesizare. 

Profesorul Mircea Beuran a fost şeful Secţiei de Chirurgie de la Floreasca, el fiind demis în luna ianuarie, după ce o femeie a ars ca o torţă pe masa de operaţie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro