Mesajul sfâșietor al iubitei lui Bogdan, transmis cu doar câteva zile înainte ca acesta să moară: „Nu mă strângi de mână așa cum fac eu”

+3 click pentru
galerie

Mesajul sfâșietor al iubitei lui Bogdan, transmis cu doar câteva zile înainte ca acesta să moară: „Nu mă strângi de mână așa cum fac eu” © Facebook

Bogdan Marghiol, tânărul de 20 de ani din Constanța care reușise să se vindece de cancer în Turcia, după ce în România nu i s-a dat nicio șansă, a murit! Tânărul se pare că a fost răpus de o infecție puternică la plămâni și nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. 

Cu doar câteva zile înainte ca Bogdan Marghiol să moară, Elis, iubita lui care i-a fost alături zi și noapte postase un mesaj sfâșietor pe pagina lui de Facebook. Tânăra a mers să-l viziteze pe iubitul ei, însă nu l-a găsit deloc așa cum se aștepta. 

„Astăzi până să intru la tine, asteptările mele erau să te văd la ușă cum mă aștepți , să te aud strigând, să te văd zâmbind, să mă întrebi dacă sunt bine sau nu, să mă întrebi ce am făcut, dacă am mâncat , dacă mai pot, dacă eu mai rezist în țara asta străină, dar nimic...Nimic din toate astea nu s-a întâmplat, nimic nu a fost cum mi-am imaginat și cum îmi doream din tot sufletul să se întâmple.

Stai într-un pat , nu faci nimic, nu îmi răspunzi la întrebări, nu mă strângi de mână așa cum fac eu, nu îmi dai un sfat, nu îmi mai spui să fiu tare că împreună am trecut prin multe și vom trece și prin asta. Eu știu că tu mă auzi, știu că ai vrea să îmi răspunzi și nu poți, știu că vrei să mă iei în brațe și nu poți dar eu am încredere în tinecred în puterea ta nemărginită. Toți credem în tine!!! Bogdan Marghiol este în continuare intubat, este ajutat să respire de apărat. Haideți să fim alături de acest om nevinovat. Te iubim enorm! 💖” este mesajul sfâșietor al iubitei lui Bogdan, postat cu doar câteva zile înainte ca acesta să moară. 

Din păcate, tânărul s-a stins din viață în urma unei infecții puternice la plămâni, după ce reușise să se vindece de cancer, în Turcia. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro