Sfâșietor! Mesajul dureros al soției lui Zsolt Torok, după moartea alpinistului

Sfâșietor! Mesajul dureros al soției lui Zsolt Torok, după moartea alpinistului © Facebook

Este mare durere în inimile celor care l-au cunoscut și care l-au iubit pe Zsolt Torok. Celebrul alpinist a murit la numai 45 de ani, după ce familia îl dăduse dispărut. A fost căutat cu înverșunare de autorități, numai ca apoi să fie găsit mort.

Zsolt Torok a fost găsit mort, sâmbătă, în Munții Făgăraș. Moartea i-ar fi fost adusă de o stâncă desprinsă, care ar fi căzut peste el. O altă versiune spune, însă, că acesta a căzut de la o mare înălțime.

Se căsătorise recent

Între timp, apar detalii dureroase despre soarta alpinistului. Torok se căstăroise recent. Mai exact, în urmă cu o lună, și-a unit destinele cu Laura, o inspectoare școlară. Cei doi s-au bucurat de fericitul eveniment la Arad. Acum, însă, trebuie să se împace cu ideea dispariției soțului ei.

Pe Facebook, Laura a postat un mesaj scurt, dar dureros și care transmite suficient despre momentele prin care trece.

„Cel mai pur și mai frumos suflet a plecat dintre noi! Zsolt Torok”, a transmis inspectoarea școlară.

Cine a fost Zsolt Torok

Alpinistul avea un palmares impresionant. În 2016, cucerea cinci vârfuri în Himalaya. În același an, alături de Vlad Căpușan, a realizat două premiere naționale și o premieră mondială. În anul 2013, Torok a condus expediția românească ce a ajuns până la Nanga Parbat, la 8.126 de metri, aceasta fiind cea mai mare performanță a alpinismului românesc.


facebook whatsapp twitter pinterest