Ţi se rupe sufletul. Mesajele transmise de prietenii Adinei şi ai lui Lucian, iubiţii morţi în accidentul din Sibiu. "Păcat de tinereţea lor"

+3 click pentru
galerie

Ţi se rupe sufletul. Mesajele transmise de prietenii Adinei şi ai lui Lucian, iubiţii morţi în accidentul din Sibiu. "Păcat de tinereţea lor" © Facebook

Întreaga ţară a rămas şocată de vestea tristă a decesului celor doi tineri din Mureş, care s-au stins din viaţă cu o săptămână înainte de nuntă. În plus, tinerii urmau să devină şi părinţi.

Mesaje cutremurătoare în urma morţii celor doi

Adina şi Lucian aveau 23 de ani şi o viaţă întreagă înainte. Cei doi se iubeau, erau fericiţi şi aveau planuri măreţe înpreună, mai ales că peste două luni urmau să facă cunoştinţă cu bebeluşul lor. De asemenea, peste doar o săptămână urmau să se căsătorească, iar lucrurile păreau că merg cum nu se poate mai bine pentru ei. Din păcate, însă, sâmbătă noapte, totul s-a destrămat. 

Tinerii au murit pe loc într-un accident devastator, după ce un alt autovehicul i-a lovit în plin. Vestea că Adina şi Lucian au murit a venit ca o lovitură pentru familii, prieteni şi pentru toţi cei care îi cunoşteau. Mesajele de condoleanţe au început să curgă pe reţelele sociale, acolo unde în loc de felicitări pentru nunta ce urma să aibă loc săptămâna viitoare, oamenii au transms condoleanţe.

"Dumnezeu să te ierte, suflet blând!, Condoleanţe famiiliei şi prieteniilor celor doi tinere, păcat de tinereţea lor 😢😢, Dumnezeu să vă ierte!😭😭😭, Condoleanţe familiei! Dumnezeu să-i odihnească în pace !😭😭😭", sunt doar câteva dintre mesajele transmise de prietenii celor doi tineri. Durerea este mare, pentru că în loc ca familiile lor să se pregătească de cununia civilă şi de venirea pe lume a copilului, se pregătesc de... înmormântare. 

Doi tineri care se aflau în celălalt autoturism au ajuns la spital. Unul dintre ei, de 25 de ani, tot din Mureş, prezenta un traumatism toracic şi suspiciune de fractură la piciorul drept, iar celălalt, în vârstă de 24 de ani din Mureş a suferit o fractură de bazin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro