Adina şi Lucian sunt tinerii care au murit în accidentul de la Sibiu, cu o săptămână înainte de nuntă. Aşteptau să devină părinţi!

Adina şi Lucian sunt tinerii care au murit în accidentul de la Sibiu, cu o săptămâna înainte de nuntă. Aşteptau să devină părinţi! © Facebook

Duminică, o ştire a cutremurat România! Doi tineri, ambii în vârstă de 23 de ani, au murit cu o săptămână înainte de nuntă, în urma unui accident rutier. Este vorba despre Adina Roşca şi Lucian Popa. Cei doi urmau să devină părinţi, Adina fiind însărcinată în şapte luni. 

Tragedie fără margini! Sâmbătă noaptea, doi tineri originari din Mureş s-au stins din viaţă într-un accident produs pe DN14, la kilometrul 80, între Mediaş şi Sighişoara. Adina Roşca şi Lucian Popa, căci aşa se numeau cei doi, urmau să se căsătorească peste fix o săptămână, iar ea era însărcinată în şapte luni. Toate planurile şi visurile lor s-au spulberat! 

Adina Roşca şi Lucian Popa mai aveau doar zece kilometri până la locuinţa lor. La kilometrul 80, între Mediaş şi Sighişoara, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal maşina în care se aflau cei doi. Tinerii au murit pe loc. 

Sâmbăta viitoare Adina trebuia să devină doamna Popa, iar peste luni, în familia lor trebuia să vină un bebeluş. Pentru petrecerea de nuntă programată anul viitor în luna octombrie, Adina şi Lucian pregătiseră totul!

Acum, în loc ca familiile lor să se pregătească de cununia civilă şi de venirea pe lume a copilului, se pregătesc de... înmormântare. 

Doi tineri care se aflau în celălalt autoturism au ajuns la spital. Unul dintre ei, de 25 de ani, tot din Mureş, prezenta un traumatism toracic şi suspiciune de fractură la piciorul drept, iar celălalt, în vârstă de 24 de ani din Mureş a suferit o fractură de bazin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro