Mesajul lui Bogdan, pacientul #24 cu coronavirus, după ce s-a vindecat: „Ne paște un pericol mare”

Mesajul lui Bogdan, pacientul #24 cu coronavirus, după ce s-a vindecat: „Ne paște un pericol mare” © Facebook

Bogdan, unul dintre românii diagnosticați cu COVID-19 s-a vindecat și s-a externat din Spitalul „Victor Babeș din București”. La ieșire, a transmis un mesaj în care trage un semnal de alarmă asupra oamenilor care tratează situația superficial.

Numele lui este Bogdan Aron și, în statistici, este considerat pacientul cu numărul 24. După ce a primit rezultat negativ la două teste consecutive, a fost considerat vindecat, iar medicii l-au externat din spital. 

Mesajul transmis de „Pacientul #24”

Bogdan spune că medicii nu i-au spus că trebuie să evite contactul cu alte persoane, însă a ales să facă acest lucru în următoarele câteva zile, doar pentru a fi precaut. A fost avertizat, însă, să evite alți purtători ai noului coronavirus.

„Deși nu am primit nicio interdicție, am decis ca pentru siguranță să evit pentru câteva zile contactul direct cu alți oameni. Mi-e dor de Mădălina și de #AAA, dar mă gândesc că e mai bine să stau separat și de ei câteva zile. Singura recomandare sună așa: evită contactul cu persoane suspecte sau confirmate cu COVID-19”, a scris Bogdan.

Însă, partea cea mai alarmantă a mesajului său este cea care face referire la inconștiența unor oameni. Bărbatul spune că nu se aștepta să vadă atât de mulți oameni pe străzi la ieșirea din spital și avertizează că ne confruntăm cu un real pericol.

„Asta e vestea proastă a zilei: toată lumea e pe stradă! După ce am stat izolat 9 zile aveam o cu totul altă impresie. Credeam că românii au înțeles că ne paște un pericol mare. Însă nu e deloc așa. Probabil că va fi o surpriză extraordinară pentru toată lumea când se vor anunța 10,000 de infectați sau primii români morți din cauza coronavirusului. Poate atunci oamenii vor conștientiza pericolul”, a mai scris românul, care a făcut o comparație cu cazul Italiei, care regretă acum profund faptul că nu a luat în serios pericolul.

În România, numărul de pacienți bolnavi a ajuns la 260.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro