Metroul din Drumul Taberei. Ministrul Transporturilor a anunţat aşa-zisul "ultim termen"

Metroul din Drumul Taberei. Ministrul Transporturilor a anunţat aşa-zisul "ultimul termen" © arhivă

Un nou termen de finalizare în privinţa magistralei de metrou M5 - Drumul Taberei! Anunţul a fost făcut chiar de ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Printr-un comunicat de presă, ministrul Transporturilor Lucian Bode a anunţat noul "ultim termen" al finalizării lucrărilor. Marţi, 21 ianuarie, la sediul Ministerului Transporturilor au avut loc mai multe întâlniri cu cei implicaţi în realizarea magistralelor de metrou M5  – Râul Doamnei – Eroilor și M6 - 1 Mai-Otopeni.

Ministrul Lucian Bote a declarat, în urma acestor întâlniri, că nu există niciun motiv pentru care darea în folosinţă a noii magistrală să fie, din nou, amânată. 

Practic, ministrul a spus clar că nu mai acceptă alt termen sau altă scuză, în afară de iunie 2020.

"Vreau ca termenele pe care vi le-ați asumat să le respectați. Este o chestiune de respect și încredere reciprocă și, atât timp cât statul este partener onest și plătește la zi, așa și dumneavoastră trebuie să vă respectați ceea ce v-ați asumat prin contract sau mai bine zis prin multitudinea de acte adiționale la contract. Știu că este un obiectiv mult întârziat, iar ultimul termen pe care mi l-ați transmis trebuie să fie termenul final. Nu mai accept niciun alt termen sau altă scuză, în afară de iunie 2020", a transmis Lucian Bode.

De asemenea, Lucian Bode a precizat că toate problemele care ţin pe loc realizarea magistralei 6 trebuie rezolvate de urgenţă. Pe lângă linia de cale ferată ce va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni, această magistrală pare să fie un obiectiv extrem de important. Cel puţin, asta susţine ministrul. 

Vă reamintim că metroul din Drumul Taberei trebuia, iniţial, să fie gata în anul 2015.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro