Fratele lui Mirel Rădoi, sedat de medici: "Era agitat şi delira"

Fratele lui Mirel Rădoi, sedat de medici: "Era agitat şi delira" © arhivă

Apar noi informaţii despre starea de sănătate a fratelui lui Mirel Rădoi. Mihai Rădoi a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia.

Mihai Rădoi este în stare critică la spitalul din Droberta-Turnu Severin, acolo unde medicii se luptă să îi salveze viaţa. A fost operat şi se află în comă indusă. 

"Mihai a fost la un pas de noapte, era agitat și delira. A fost nevoie de o sedare pentru a-l liniști și a-l ține într-o stare de acalmie. În plus, de la cele 100 de lovituri, i s-a declanșat și hemoragia în zona bazinului, și se putea întâmpla chiar o tragedie! Din fericire, încet, încet, omul și-a revenit și, dimineață, a putut fi operat", au spus persoane din spital pentru wowbiz.ro. 

Mihai Rădoi a încercat să se sinucidă!

Mihai Rădoi s-ar fi aflat în discuţii de divorţ cu soţia sa. Potrivt observator.tv, femeia şi-a luat bagajele şi a plecat. El ar fi sunat-o, rugând-o să se întoarcă, dar femeia a refuzat, iar atunci fratele lui Mirel Rădoi a decis să se arunce de la etajul patru. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro