Mirel Rădoi a ajuns la spital, la fratele său. Care este starea de sănătate a lui Mihai Rădoi, după ce s-a aruncat de la etaj

+2 click pentru
galerie

Mirel Rădoi a ajuns la spital, la fratele său. Care este starea de sănătate a lui Mihai Rădoi, după ce s-a aruncat de la etaj © Facebook

În urmă cu doar câteva momente, Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, a ajuns la spitalul din Severin, acolo unde se află fratele său. 

Mirel Rădoi a ajuns la spitalul în care fratele său, Mihai Rădoi, este internatu după ce a încercat ieri să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 4 al blocului în care locuiește. Selecționerul naționalei de tineret nu a vrut să dea detalii despre situația dramatică prin care trece, scrie observator.tv.

Mihai Rădoi a încercat să se sinucidă!

Mihai Rădoi s-ar fi aflat în discuţii de divorţ cu soţia sa. Potrivt observator.tv, femeia şi-a luat bagajele şi a plecat. El ar fi sunat-o, rugând-o să se întoarcă, dar femeia a refuzat, iar atunci fratele lui Mirel Rădoi a decis să se arunce de la etajul patru. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, Mihai Rădoi este în stare gravă şi i se fac investigaţii.

"E politraumatism în stare foarte gravă, a căzut de la etajul patru, e în curs de investigaţie. Nu ştiu asta (n.r. dacă va fi transportat la Bucureşti). Nu cred că va putea fi transportat. E în stare critică, eu atât pot să vă spun", a declarat pentru Antena Stars purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost dus de urgenţă Mihai Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro