Mirel Rădoi a ajuns la spital, la fratele său. Care este starea de sănătate a lui Mihai Rădoi, după ce s-a aruncat de la etaj

+2 click pentru
galerie

Mirel Rădoi a ajuns la spital, la fratele său. Care este starea de sănătate a lui Mihai Rădoi, după ce s-a aruncat de la etaj © Facebook

În urmă cu doar câteva momente, Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, a ajuns la spitalul din Severin, acolo unde se află fratele său. 

Mirel Rădoi a ajuns la spitalul în care fratele său, Mihai Rădoi, este internatu după ce a încercat ieri să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 4 al blocului în care locuiește. Selecționerul naționalei de tineret nu a vrut să dea detalii despre situația dramatică prin care trece, scrie observator.tv.

Mihai Rădoi a încercat să se sinucidă!

Mihai Rădoi s-ar fi aflat în discuţii de divorţ cu soţia sa. Potrivt observator.tv, femeia şi-a luat bagajele şi a plecat. El ar fi sunat-o, rugând-o să se întoarcă, dar femeia a refuzat, iar atunci fratele lui Mirel Rădoi a decis să se arunce de la etajul patru. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, Mihai Rădoi este în stare gravă şi i se fac investigaţii.

"E politraumatism în stare foarte gravă, a căzut de la etajul patru, e în curs de investigaţie. Nu ştiu asta (n.r. dacă va fi transportat la Bucureşti). Nu cred că va putea fi transportat. E în stare critică, eu atât pot să vă spun", a declarat pentru Antena Stars purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost dus de urgenţă Mihai Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro