Mihai și Luiza Șora, infectați cu coronavirus? Vestea dată de soția filosofului

Mihai și Luiza Șora, infectați cu coronavirus? Vestea dată de soția filosofului © Hepta

La scurt timp după ce autoritățile au anunțat noul bilanț al cazurilor de infectare cu coronavirus la nivelul României, Luiza Șora, șotia filosofului Mihai Șora, a dat de înțeles că atât ea, cât și Mihai Șora, au fost testați pozitiv. 

Mihai Șora și soția sa, Luiza Șora, ar fi fost diagnosticați cu virusul Covid-19. Vestea a fost dată pe rețele de socializare. 

„Pozitivi, amândoi. Și doar Dumnezeu, în mare mila Sa”, a mărturisit Luiza Șora pe rețelele de socializare. 

Postarea adus sute de reacții în mediul online. „O veste care mi-a adus lacrimi în ochi: Mihai și Luiza Șora, pozitivi amândoi”, a menționat scriitoarea Petronela Rotar. 

Testat pozitiv, la scurt timp după ironia fină de pe Facebook 

În urmă cu aproape o lună, când pe rețelele de socializare circulau imagini cu rafturi goale ale magazinelor, filosoful Mihai Șora a postat un mesaj în care ironizat isteria provocată de coronavirus la acea vreme.

”Dragi prieteni, tocmai am revenit de la Cărturești. Rafturile–tot pline”, a fost mesajul lui Mihai Șora.

Marți, 24 martie, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat noul bilanț al cazurilor confirmate pe teritoriul României: 762 de persoane.

Dintre acestea, 8 și-au pierdut viața și  79 au fost declarate vindecate și externate: 53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, una la Cluj și una la Iași. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro