Noul bilanț anunțat de autorități! 762 de persoane confirmate cu coronavirus și 8 morți, în România

Noul bilanț anunțat de autorități! 762 de persoane confirmate cu coronavirus și 8 morți, în România © arhivă

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că, până astăzi, 24 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Bilanțul morților a ajuns la 8!

Marți, 24 martie, autoritățile române au anunțat că, dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate și externate: 53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, una la Cluj și una la Iași. 

„Până astăzi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Suceava, Craiova și Iași, au decedat”, informează Grupul de Comunicare Strategică.

În ultimele 24 de ore, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați marți, 24 martie, au vârsta cuprinsă între 4 ani și 85 de ani.

Grupul de Comunicare Strategică a precizat că, în aceste momente, la ATI sunt sunt internați 16 pacienți, din care 6 în stare gravă. „Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară”, menționează autoritățile.

În carantină instituționalizată sunt 5.515 de persoane, pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat noul coronavirus. De asemenea, alte 83.970 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro