Primar din Vaslui, decizie controversată. A publicat pe Facebook lista persoanelor aflate în izolare la domiciliu

Primar din Vaslui, decizie controversată. A publicat pe Facebook lista persoanelor aflate în izolare la domiciliu © Facebook

Primarul comunei vasluiene Perieni a postat pe Facebook lista persoanelor aflate în izolare la domiciliu, stârnind fel și fel de reacții. Mai mult, edilul a făcut apel la concetățeni să sesizeze Primăria dacă știu persoane care s-au întors din străinătate și nu se regăsesc în tabelul făcut public. 

Pe Facebook-ul lui Iacob Alexandru, primarul comunei Perieni a apărut tabelul cu numele persoanelor care s-au întors din alte țări și care se află în prezent în izolare la domiciliu

În tabel apare numele, prenumele, numărul de persoane şi datele intrării/ieşirii în izolare. Pe teritoriul comunei Perieni apar 62 de persoane aflate în izolare la domiciliu.

Edilul a făcut apel la concetăţeni să sesizeze personalul Primăriei în cazul în care au cunoştinţă de persoane care s-au întors în ultima perioadă din străinătate şi nu se regăsesc pe listă.

„Tabel nominal cu persoanele aflate în autoizolare în Comuna Perieni!!! Pentru a monitoriza această situație, vă rugăm să ne sesizați dacă mai sunt persoane care sunt venite recent din afara țării !!!”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Primarul Iacob Alexandru a precizat că astfel îşi protejează cetăţenii din comună de eventuale persoane infectate cu noul coronavirus. 

Din cauza publicării listei familiilor aflate în izolare, primarul Iacob Alexandru s-a ales cu reproşuri în mediul online. 

Potrivit Adevărul, un internat din comună i-a reproşat edilului că pe lista izolaţilor ar trebui să se regăsească şi şoferul primăriei care şi-ar fi transportat o rudă întoarsă din străinătate, de la aeroport până în sat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro