Miki Lupu, criminalul din Botoșani care a ucis patru oameni, șochează din nou! Și-a bătut colegul de celulă cu o bară de mental

Miki Lupu, criminalul din Botoșani care a ucis patru oameni, șochează din nou! Și-a bătut colegul de celulă cu o bară de mental © Arhivă

Mădălin Miki Lupu, criminalul din Botoșani care a fost închisă pe viață pentru că a ucis patru oameni, șochează din nou. Bărbatul și-a bătut cu bestialitate colegul de celulă, care se zbate acum între viață și moarte. Totul vine după ce Lupu a fost transferat de la Penitenciarul Gherla, acolo unde și-a incendiat celula.

Sâmbătă, Miki Lupu și-a bătut colegul de celulă cu o bară de metal. Incidentul șocant a avut loc la Penitenciarul din Galați, acolo unde criminalul a ajuns după ce a terorizat Gherla cu o brichetă.

„A avut loc o agresiune între două persoane private de libertate. Personalul Penitenciarului Galaţi a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul uneia dintre persoanele private de libertate, timp în care a fost solicitat sprijinul serviciului de ambulanţă. Deţinutul agresat a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galați, pentru viata-libera.ro.

Bărbatul agresat și-a înjunghiat un coleg de celulă, la finalul lunii ianuarie. Este acum la spital, în stare gravă, iar medicii nu îi dau șanse mari de supraviețuire.

Miki Lupu, evadare ca în filme

În noiembrie 2019, Lupu a planificat o evadare ca în filme. A încercat să sape un tunel, ascuns după frigider. Mai avea doar un rând de cărămidă până la libertate, însă a fost prins în fapt.

Miki Lupu a fost condamnat pe viață, în martie 2018, după ce a ucis două femei. A furat 90 de lei, ca să aibă bani de ziua lui de naștere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro