Minor din Vrancea a furat o maşină şi a condus-o beat pănă în Ialomiţa

Minor din Vrancea, a furat o maşină şi a condus-o beat pănă în Ialomiţa

Un minor dintr-o localitate din Vrancea a furat un autoturism şi l-a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, până în Ialomiţa

După ce a furat un autoturism, minorul de 16 ani a decis să meargă cu el până în Ialomiţa. Acolo, într-o localitate, a fost identificat de poliţişti conducând autoturismul sustras. Agenţii de poliţie l-au verificat şi acesta nu deţinea un permis de coducere şi mai mult de atât, băiatul a fost testat cu aparatul etilotest. Acesta a indicat o alcoolemie de 0,35 mg/l în aerul expirat.

„La data de 08.09.2019, ora 06,06, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Odobeşti au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat din comuna Jariştea cu privire la faptul că o persoană cunoscută, şi anume un minor în vârstă de 16 ani, din comună, i-a sustras autoturismul care era parcat în faţa porţii locuinţei sale. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că apelantul, împreună cu alţi trei prieteni, printre care şi minorul reclamat, au mers la o discotecă dintr-o comună vecină. În jurul orei 05,00, proprietarul maşinii a fost sunat de către mama lui care i-a spus că autoturismul a fost sustras de tânărul în vârstă de 16 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu, citat de Agerpres.

Pe numele băiatului a fost întocmit un dosar penal. Acesta urmeză să fie prezentat instanţei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro