Mirabela Dauer, la un pas să se călugărească. Artista și-a schimbat și religia

+3 click pentru
galerie

Mirabela Dauer, la un pas să se călugărească. Artista și-a schimbat și religia © Instagram

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, cu mulți admiratori, ce îi fredonează zilnic melodiile. În urmă cu ceva timp, viața ei putea să aibă o altă turnură, iar acum putea să își ducă veacul undeva la o mănăstire din România.

Artista a povestit recent că, în urmâ cu 25 de ani, a fost la un pas să se călugărească și a uimit pe toată lumea. Mirabela Dauer a trecut de la religia ortodoxă, ea fiind la origine evreică, simțit că este cel mai bun lucru pentru ea la acel moment. Artista a mai spus că nu a vrut să se căsătorească din cauza unor dezamăgiri, ci pur și simplu acesta a crezut că trebuie să fie drumul ei în viață.

De ce a luat această decizie

"Așa am vrut să fac. Așa am simțit în momentul ăla. Nu neapărat din cauza unor dezamăgiri, nu. Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Mălăiești. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată", a declarat Mirabela Dauer, într-o emisiune tv.

Mirabela Dauer este evreică la origini, iar decizia de a se converti la ortodoxism are o nunață ceva mai macabră. Ea a povestit că atunci când va muri, nu va avea cine să o înmormânteze, toți prietenii său sunt de religie ortodoxă. Cu toate acestea, ea a încercat în continuare să respecte ambele religii, părinții săi fiind din Israel. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro