Mircea Nebunu, umilit de ”nașul” Bebino / Se lasă cu sânge în gruparea Sportivilor

+3 click pentru
galerie

Bebino sau King Kong din Berceni a încins din nou spiritele în lumea interlopă, după ce i-a trimis un mesaj de amenințare temutului Mircea Nebunu. Deși au trecut mai puțin de cinci luni de când a fost măcelărit de o grupare rivală din sectorul 2, uriașul bătăuș de stradă vrea să revină, în forță, pe piața violenței din București.

Până de curând, Marius Alecu, zis Bebino, intrase într-un con de umbră, după ce magistrații care au judecat arestarea sa, pentru tentativă de omor, au decis să-l trimită în arest la domiciliu. După mai bine de patru luni de stat acasă, acesta a fost, în cele din urmă, trecut în control judiciar. Din nou liber, Bebino ar fi avut deja și un prim conflict. Este vorba despre o dispută pe care acesta ar fi avut-o cu Mircea Nebunu, cel care, de ani buni, s-a înscăunat șef al grupării Sportivilor. 


Potrivit unor surse apropiate celor doi, Bebino s-ar fi supărat pe Mircea Băluș, alias Nebunu, după ce ar fi auzit că acesta umblă cu un anume Chioru. Acest Chioru este unul dintre foștii prieteni apropiați ai lui Bebino și este cel care l-a însoțit în Tei Toboc, în seara în care a fost înjunghiat. Atunci, Chioru a rupt-o la fugă și l-a lăsat singur pe uriașul său prieten să fie tăiat de rivalii înarmați cu săbii și cuțite. 


Sursele citate au dezvăluit pentru spynews.ro că Bebino l-ar fi sunat, în Spania, pe Mircea Nebunu și i-ar fi transmis că nu este de acord cu faptul că umblă alături de Chioru, care l-a trădat în noaptea incidentului. Derajat de „tupeul” lui Bebino, Mircea Băluș i-ar fi răspuns, tăios, că „nu este treaba lui cu cine umblă el”. Legat de acest răspuns, Bebino i-ar fi transmis că, după ce revine în țară, o să-l caute și o să-l pedepsească. „Să vezi ce bătaie îți dau când te întorci din Spania”, i-ar fi spus King Kong din Berceni.
Ceilalți membri ai grupării Sportivilor sunt de părere că Mircea Nebunu va lua măsuri urgente și va încerca să-l pună la punct la Bebino prin intermediul unor interpuși, mai ales că nu își poate permite să fie lovit de un bătăuș pe care îl consiseră drept unul dintre subalternii săi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro