Mirela Vaida, în lacrimi din cauza tragediei din Ialomița. 15 copii își duc mamele la groapă

Mirela Vaida, în lacrimi din cauza tragediei din Ialomița. 15 copii își duc mamele la groapă © Captură Video / Arhivă

O țară întreagă a fost îndoliată de cumplita tragedie de la Ialomița, în urma căreia 10 persoane au murit. Opt dintre ele, mame care vor fi acum conduse la groapă de proprii copii. Și Mirela Vaida a fost afectată de caz, neputând să-și stăpânească lacrimile în momentul în care părinții uneia dintre victime au vorbit, la „Acces Direct”.

Părinții uneia dintre victimele cumplitului accident din Ialomița au vorbit în direct despre tragedia pe care o trăiesc. Mirela Vaida a vorbit, cu vocea tremurândă, despre faptul că sunt prea multe mame moarte și copii dispăruți în ultima perioadă și le-a transmis condoleanțe și multă putere celor afectați de durerea acestui accident.

Îngeri sunt acum toate cele 10 suflete care s-au stins subit, în drum spre muncă, pe şoseaua groazei. O singură secundă a fost suficient ca 10 vieţi să piară: 8 mame, şoferul microbuzului în care erau femeile, dar şi cel al TIR-ului care a lovit nimicitor microbuzul.

Accident groaznic la Ialomița

Un sat întreg a făcut din crizanteme ale durerii, o arcadă a suferinţei! Peste tot curg lacrimi de jale şi pustiu! Un doliu de gheaţă apasă tot satul care plânge 8 mame şi dorul a 15 prunci rămaşi orfani de cele care i-au adus pe lume.

Microbuzul a fost, efectiuv, spulberat de TIR-ul care a intrat pe contrasens. A fost spulberat la fel cum au fost spulberate vieţile, destinele famiilor care acum îşi urlă nepuncioase durerea infinită.

Culmea e ca nepotul spune că şoferul microbuzului ar fi avut parcă o premonitie şi că NU ar fi vrut să pornească la drum, în acea dimineaţă a morţii. Se pare că şoferul TIR-ului ar fi oprit să-şi ia o cafea, cu doar câteva minute înainte de impactul... devastator. Deci ipoteza că bărbatul ar fi adormit la volan se pare că se... clatină.

Trupurile victimelor au fost aduse acasă

Trupurile victimelor au fost aduse de ieri în comuna Munteni-Buzău la familiile care au fost la un pas de leşin când au venit să-şi vadă rudele dragi, acum, din nefericire, între 4 scânduri!

Alexandra Badea a pierit... la 22 ani. Făcea naveta de un an şi strângea bani să-şi ia o maşină tocmai ca să nu mai fie nevoită să facă atâtea drumuri cu microbuzul. Acum este un ÎNGER ca şi celalte 9 inimi care sâmbătă dimineaţa au încetat să mai bată. În tot acest timp speranţe aprinse ard în sufletele celor care au rude în spital!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro