Suferinţă fără margini pentru fiul uneia dintre victimele din Ialomiţa: ,, Ai lăsat un gol imens''. Băiatul a rămas singur pe lume

Suferinţă fără margini pentru fiul uneia dintre victimele din Ialomiţa: ,, Ai lăsat un gol imens''. Băiatul a rămas singur pe lume © facebook

Tragedia din Ialomiţa a lăsat în urmă multă suferinţă pentru familiile celor zece persoane care şi-au pierdut viaţa. Majoritatea victimelor aveau copii, iar acum au rămas fără sprijinul lor în viaţă. Fiul uneia dintre victime a rămas fără mama lui, dar cu ceva timp în urmă, a mai pierdut o persoană importantă. 

Familiile celor ce şi-au pierdut viaţa în tragicul accident de la Ialomiţa au rămas cu un gol imens în viaţa lor, după ce persoane dragi, majoritatea mame, au părăsit aceasta lume în timp ce mergeau la muncă pentru a avea un trai decent. Fiul uneia dintre victimele carnagiului este răpus de durere şi îşi urlă suferinţa pe un cont de socializare. Vestea că mama lui s-a stins fulgerător din viaţa l-a făcut pe tânăr să-şi pună zeci de întrebări. Din păcate, cea care îi era mamă nu se va mai întoarce niciodată. Băiatul a rămas de acum orfan, deoarece şi tătăl lui a murit în urmă cu ceva timp. ,,Mamă ... să ne ierți pentru toate ... ai plecat prea devreme , ai lăsat un gol imens în viețile noastre ..acolo sus îl vei întâlni pe tata să îi spui că ne e dor de el și nu l-am uitat ..te iubim mama și îți mulțumim pentru tot, tot ce ai făcut pentru noi, sper să ne veghezi mereu și să ai grijă de drumurile noastre .... te iubim !!! Dumnezeu să te ierte ! Mamă.'', a fost mesajul de durere al băiatului. Prieteni şi cunoştinţele i-au transmis regretele şi sprijinul lor. 

Vă reamintim că accidentul grav a avut loc sâmbătă dimineaţă pe un drum din Ialomiţa. Un TIR a intrat frontal într-un microbuz plin cu femei care mergeau la serviciu în Bucureşti. Opt dintre ele au murit pe loc. Fiecare avea acasă cel puţin un copil. Şoferi celor două maşini au pierit, de asemenea, în accident.

Duminică, trupurile neînsufleţite ale femeilor au ajuns acasă, în localitatea Munteni din Buzău. Vor fi înmormântate toate marţi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro