Trupurile neînsuflețite ale celor 8 mame moarte în accidentul din Ialomița au ajuns acasă pentru înmormântare! Arcadă de flori la intrarea în Munteni

+3 click pentru
galerie

Trupurile neînsuflețite ale celor 8 mame moarte în accidentul din Ialomița au ajuns acasă pentru înmormântare! Arcadă de flori la intrarea în Munteni © Facebook

Trupurile celor opt femei care au murit sâmbătă dimineață în accidentul din Ialomița au fost aduse acasă pentru înmormântare. Localnicii din Munteni au făcut o arcadă uriașă de flori la intrarea în localitate. 

În urma celor opt mame moarte au rămas 15 copii orfani. Peste tot sunt publicate mesaje dureroase. Localnicii din Munteni susțin că e o tragedie cumplită. 

"Nu am vrut să vă așteptăm așa! Nu vă vom uita!", este unul dintre mesajele scrise de un bărbat din Munteni. 

Primarul din sat a declarat mai multe zile de doliu. Cele opt femei vor fi înmormântate marți, atunci când se va organiza o slujbă comună la biserica din localitate.

Vă reamintim că accidentul grav a avut loc sâmbătă dimineață în Ialomița. Un microbuz plin cu femei care mergeau la muncă în București a fost lovit în plin de un TIR. În urma impactului opt femei, șoferul microbuzului, dar și șoferul TIR-ului au murit pe loc. Alte trei femei se află în stare gravă la spitale din București.

Momentan nu se știe ce s-a întâmplat și cum a ajuns TIR-ul pe contrasens. Anchetatorii vor să afle dacă șoferul, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a respectat timpii de odihnă pe traseu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest