Ce s-a întâmplat clipă cu clipă în casa lui Răzvan Ciobanu, după moartea designerului. Un martor-cheie face dezvăluiri neștiute

Ce s-a întâmplat clipă cu clipă în casa lui Răzvan Ciobanu, după moartea designerului. Un martor-cheie face dezvăluiri neștiute © Spynews

Câţiva prieteni ai lui Răzvan Ciobanu au fost fotografiaţi, în toiul nopţii, în faţa imobilului în care locuia designerului. Cei cinci prieteni ar fi părăsit apartamentul lui Răzvan, la câteva ore după ce părinţii designerului au plecat de acolo.

Aceștia au petrecut câteva ore în apartamentul designerului, iar la plecare au zăbovit timp de câteva minute în faţa imobilului. Cele trei femei blonde erau însoţite de doi bărbaţi, unul dintre ei fiind chiar fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu. Una dintre cele trei femei, avea într-una din mâini o veioză de culoare roz, în timp ce în cealaltă mână ţinea atârnată, o sacoşă albă, în care ar fi fost îndesate mai multe materiale textile, deloc ieftine, pare-se.

"În jurul orelor 16:50, Sorin împreună cu soția lui și un prieten au ajuns la imobilul în care locuia Răzvan Ciobanu. Trei persoane au cărat lucrurile la dubă. Mașina este proprietate personală a părinților. Încărcarea a durat până la 18:35 când Sorin a coborât, după care părinții au plecat de la imobil. Sorin cu Andra au mai stat 30 de minute în casă și au plecat la 19:00. Pe Marius nu îmi aduc aminte să îl fi văzut cu chestii voluminoase în mână.", a declarat un paparazzo Spynews.ro, la Acces Direct. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro