Moarte şocantă în Suceava. O femeie s-a stins după ce a ţinut post negru şi a băut un pahar de ţuică

Moarte şocantă în Suceava. O femeie s-a stins după ce a ţinut post negru şi a băut un pahar de ţuică © Antena 1

Final tragic pentru o femeie din Suceava. Aceasta a murit după ce a ţinut post negru, iar apoi a băut un pahar cu ţuică.

Femeia în vârstă de 64 de ani a murit în a doua zi din an la spital. Întreaga dramă a început cu cinci zile înainte de Crăciun, atunci când femeia ţinea post. Pe 20 decembrie, băiatul ei a venit în vizită la ea şi, deşi femeia i-a spus acestuia că se simte slăbită, ea a băut un pahar de ţuică cu ocazia vizitei primită de la fiu.

La o zi distanţă, fiul femeii a decis să-şi viziteze din nou mama, mai ales că în ziua precedentă aceasta i-a spus că nu se simte prea bine. Când a ajuns în faţa locuinţei acesteia, mama lui nu a răspuns la uşă, iar bărbatul s-a panicat.

A pus mâna pe telefon şi a solicitat ajutorul pompierilor, care au intrat pe geam. Mare le-a fost şocul când au găsit-o pe femeie în stare gravă, în baie. A fost transportată la spital de urgenţă, iar medicii au operat-o imediat din cauza unui hematom pe care îl făcuse în urma căzăturii din baie, potrivit Ştiri din Bucovina. După operaţie, femeia a rămas sub supravegherea medicilor, dar din păcate situaţia s-a agravat, iar în a doua zi din an aceasta a încetat din viaţă.

Un alt caz şocant, tot în Suceava, a avut loc în noaptea de Revelion,a tunci când o tânără mamă a murit după ce a fost spulberată cu maşina de pe margiena drumului de un şofer de 21 de ani. Femeia se bucura alături de familia ei de focurile de artificii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro