Momentul în care un tânăr prins la băut, în Capitală, este bătut de un polițist. „Gata, şefu', gata, şefu'!” / VIDEO

Momentul în care un tânăr prins la băut, în Capitală, este bătut de un polițist. „Gata, şefu', gata, şefu'!” / VIDEO © captură video

Incident șocant în Piața Unirii din Capitală! Un polițist a fost filmat în stradă, în timp ce a bătut un tânăr pe care l-a prins la băut, în contextul ultimelor măsuri adoptate de autorități pentru limitarea răspândirii infectării cu noul coronavirus. 

În contextul pandemiei de coronavirus, în toată țara au apărut fel de fel de conflicte între poliţişti şi cetățenii care nu respectă regulile de izolare.

Un polițist din București a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce trântea la pământ și lovea cu picioarele un tânăr pe care prins la băut, în stradă, lângă Piaţa Unirii. 

Totul s-a petrecut în jurul orelor 21.30, în București, vizavi de Biblioteca Naţională. Polițiștii l-au găsit pe tânăr la băut alături de prietenii săi, în fața unui magazin, deși trebuia să fie la domiciliu, în izolare, asemenea celorlalți cetățeni ai țării. 

Când a fost întrebat de ce nu respectă autoizolarea, tânărul a arătat o adeverinţă conform căreia se întoarcea de la muncă, dar nu avea asupra sa actul de identitate.

Polițistul s-a enervat, l-a tras pe tânăr și l-a bătut. Tânărul a început să se vaite, imediat ce s-a prăbușit la pământ. Omul legii l-a lovit apoi,  cu piciorul.

Dialogul dintre polițist și tânărul bătut în stradă

„- Gata, şefu', gata, şefu'! Gata, şefu'! Gata, gata, gata, gata!

- Da. Mă duc acasă, gata!

- Stau şi mă rog de el, mă! Nici buletinul nu-l are, nici date nu dă! Dar unde te crezi, tu?!

- Păi am şi eu buletin! E acasă! M-aţi bătut degeaba! Eu, cu mâna asta, mă duc la spital!

- Du-te unde vrei! Dacă tot te duci la spital, te bat rău! Marş! Să nu te mai găsesc pe stradă la băut! Vă arăt eu Ordonanţă Militară!”

Martorii spun că poliţistul l-ar fi lovit pe tânăr cu o rangă, înainte să-l trântească la pământ.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro