Șocant! Un polițist a fost bătut pe stradă de către un bărbat. Agresorul nu avea asupra lui declarația pe propria răspundere

Șocant! Un polițist a fost bătut pe stradă de către un bărbat. Agresorul nu avea asupra lui declarația pe propria răspundere © arhivă

Gest șocant al unui bărbat din Luduș! Un polițist a fost bătut în plină stradă, deoarece agresorul nu avea asupra lui declarația pe propria răspundere. Ce a urmat după? 

De necrezut la ce gesturi au ajuns unii oameni din cauza coronavirusului. Este cazul unui bărbat din Luduș, care a sfidat regulile emise de către autorități și a ieșit pe stradă fără declarația pe propria răspundere. A fost surprins imediat de către un polițist, care l-a luat la întrebări, conform prevederilor Ordonanţei militare numărul 3.

L-a lovit pe polițist și a fugit 

Bărbatului nu i-a convenit că a fost tras la răspundere și a început să-l înjure pe polițist, atunci când a fost întrebat de ce nu are asupra lui declarația, având în vedere restricțiile de circulație. Enervat la culme de situație, l-a lovit pe polițist cu un pumnul în față, iar mai apoi a fugit. 

Autoritățile au ajuns imediat la fața locului și l-au transportat pe polițist de urgență la spital, acolo unde se află sub supravegherea atentă a medicilor. De asemenea, va avea nevoie de nouă zile de îngrijiri medicale, așa cum se arată și în comunicatul transmis. 

În cele din urmă, agresorul a fost prins de către oamenii legii și dus la secție. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal, fiind arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. 

"În dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, constând în aceea că în data de 25.03.2020, în jurul orelor 16:40, persoana vătămată, în calitate de polițist local, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, find echipat în uniforma de serviciu, a identificat pe inculpatul L.I.A, solicitându-i acestuia să prezinte declarația pe proprie răspundere prevăzută de Ordonanța militară nr.3 din 2020, emisă de MAI să îi comunice motivul deplasării pe stradă, împrejurare în care inculpatul a adresat injurii persoanei vătămate, a lovit-o cu pumnul, acesta din urmă căzând la pământ. În urma actelor de agresiune fizică, persoana vătămată prezinte leziuni traumatice cauzate prin lovire directă, repetată cu un corp dur, contondent, necesitând pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul se sustrage de la urmărirea penală încercând să îngreuneze cercetările în această cauză. Judecătoria Luduș a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile", se arată în comunicat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro