Monica Pop, revoltată de deciziile luate de autorități privind închiderea policlinicilor și a cabinetelor dentare: ”E război”

Monica Pop, revoltată de deciziile luate de autorități privind închiderea policlinicilor și a cabinetelor dentare: ”E război” © arhiva

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală este revoltată de deciziile luate de autorități privind închiderea policlinicilor și a cabinetelor dentare pentru o perioadă de timp.

Medicul Monica Pop, care este și manager al Spitalului de Oftalmologie din Capitală, este revoltată pe autorități după ce acestea au decis închiderea temporară a cabinetelor dentare, dar și a policlinicilor în contextul pandemiei de coronavirus. 

Aceasta declară pe pagina sa Facebook că decia luată va supraaglomera spitale, dar și de faptul că mai sunt foarte mulți oameni care pentru a trăi au nevoie și de alte controle, COVID-19 nefiind singura boală cu care omenirea se luptă în aceste momente. 

„Lăsaţi policlinicile şi cabinetele dentare să funcţioneze!

Sunt mulţi alţi pacienţi în țara asta, nu numai cei cu COVID-19. Nu e singura boală de pe pământ! Dacă nu se vrea să-i pierdem, ei trebuie să aibă unde se adresa pentru consult şi tratament. Cu măsurile de rigoare. Şi program adaptat!

Cui foloseste închiderea policlinicilor? De ce să fie supraaglomerate Camerele de Gardă ale spitalelor şi UPU?! La policlinici şi cabinete sunt medici, cu experienţă. E mare nevoie de ei, acum mai mult decât oricând! E război!„, a scris medicul Monica Pop pe pagina sa de socializare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro