„Monstrul din Caracal” caută iertarea celor din jur! Ce a ajuns să facă Gheorghe Dincă după gratii

„Monstrul din Caracal” caută iertarea celor din jur! Ce a ajuns să facă Gheorghe Dincă după gratii © arhivă

Caută iertarea celor din jur sau e doar o strategie? „Monstrul din Caracal”, așa cum a fost numit Gheorghe Dincă, bărbatul trimis în judecată pentru opt infracțiuni în cazul Caracal, după dispariția celor două fete, pare-se că e hotărât să ia calea... bisericii!

Au trecut aproape 10 luni de când Gheorghe Dincă era ridicat de la „casa groazei” și dus la Poliție pentru audieri. Acum, individul se află la Penitenciarul Craiova, alături de complicele său, Ștefan Risipiceanu. Cei doi au fost trimiși în judecată în luna ianuarie. 

Până în prezent, Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația de nenumărate. Familiile celor două victime, Alexandra Măceșanu și al Luiza Melencu, cred în continuare că Dincă e doar un „pion” al unei rețele de proxenetism. 

Gheorghe Dincă vrea să ia calea bisericii

În urma unor bătăi încasate în închisoare, din bărbatul plin de sine, care-și povestea faptele odioase altor deținuți, Gheorghe Dincă a devenit, brusc, credincios și tăcut. 

Potrivit unor surse citate de publicația Impact, Gheorghe Dincă „nu mai vorbește cu nimeni despre faptele sale, stă mai tot timpul singur, nu vrea să mai interacționeze cu nimeni. Citește biblia, spune rugăciuni, ba chiar a cerut să se spovedească, motiv pentru care a primit vizita unui preot”.

Mai mult, „monstrul din Caracal” „spune că regretă faptele sale și că vrea să ia calea bisericii, însă nu îl crede nimeni. Vorbește săptămânal cu un preot, dar toată lumea consideră că este doar un joc de-al lui pentru a obține iertarea celorlalți”, conform aceleași surse. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro