Scandal fără precedent. Bunicul Luizei Melencu, atac dur la adresa lui Cumpănașu! „Un profitor al sistemului”

Scandal fără precedent. Bunicul Luizei Melencu, atac dur la adresa lui Cumpănașu! „Un profitor al sistemului” © arhivă

Familiile Melencu și Măceșanu luptă împreună în cazul dispariției celor două fete însă, pare-se că între ele nu există numai înțelegere. Bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, a reacționat dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu, după ce a aflat că acesta a fost numit consultant pe fonduri europene. 

Război între cele două familii lovite de tragedia de la Caracal? Bunicul Luizei Melencu a scris un mesaj halucinant la adresa lui Alexandru Cumpănașu, pe rețelele de socializare. 

Stelian Iordache este de părere că Alexandru Cumpănașu este „un profitor al sistemului pe care l-a interesat numai imaginea lui. Deci s-au făcut jocuri pe noi, familia Luizei. Ne interesează ce s-a întâmplat în realitate, nu vrem bani, funcții”. 

Mesajul scris de bunicul Luizei Melencu este urmat de un link către o știre apărută pe Mediafax care anunță numirea unchiului Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, în Guvern, drept consultant pe fonduri europene. 

Dincă și Risipiceanu, în arest

Ultima decizie a Tribunalului Olt a fost luată pe 7 mai. Atunci, la termenul pentru verificarea măsurilor preventive, instanța de judecată a menținut măsura arestului preventiv pentru ambii inculpați, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipiceanu. Cei doi rămân astfel în arest preventiv la Penitenciarul Craiova. 

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată în luna ianuarie a acestui an pentru opt infracţiuni, respectiv trafic de persoane, viol, omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte.

Totodată, Ştefan Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol în cazul Luiza Melencu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro