De ce nu a putut fi salvat copilul din pântecul femeii moarte, la spitalul din Buzău! Concluziile medicilor

De ce nu a putut fi salvat copilul din pântecul femeii moarte, la spitalul din Buzău! Concluziile medicilor © reporterbuzoian.ro, pixabay.com

O adevărată tragedie a avut loc miercuri într-o familie din localitatea Brăești, Buzău. O femeie în vârstă de 36 de ani, însărcinată în aproape nouă luni, a murit. Nici bebelușul din pântec nu a putut fi salvat.

Potrivit buzoienii.ro, Liliana Oancea a început să se simtă rău și a intrat în stop cardio-respirator. Inima femeii a încetat să mai bată. Când a ajuns la spital cu ambulanța, medicii au încercat să o resusciteze, dar totul a fost în zadar. 

Conform medicilor, nici copilul nu a putut fi salvat deoarece în momentul în care inima mamei a încetat să mai bată, fătul a a murit din cauza lipsei de oxigen. În aceste cazuri este necesar să se intervină în maximum cinci minute, însă pentru Liliana au trecut mult mai multe.

„Cu privire la tânără în vârstă de 34 de ani, gravida in 33 de săptămâni, din localitatea Brăești, aceasta a fost adusă la UP.U în Stop cardio respirator, a fost resuscitată însă fără succes”, spun medicii de la Spitalul Județean Buzău.

Momentan nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu femeia. Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău susțin că femeia nu a mai efectuat niciun consult la Maternitatea Buzău încă din anul 2009. 

”Trupul tinerei a fost dus la Serviciul Jud. De Medicina Legală in vederea efectuării necropsiei. Din evidențele noastre se pare că tânăra din luna ianuarie 2009 nu a mai efectuat niciun consult la Maternitatea Buzău”, au declarat reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro