Mama Anei Maria, fata de 19 ani din Brăila moartă după ce a născut, mesaj plin de durere! "Te rog să mă ierți"

Mama Anei Maria, fata de 19 ani din Brăila moartă după ce a născut, mesaj plin de durere! "Te rog să mă ierți" © Facebook

Mama Anei Maria, fata de 19 ani din Brăila care a murit după ce a născut, abia-și găsește puterea să meargă mai departe. Astăzi, tânăra va fi condusă pe ultimul drum. 

În ziua în care Ana Maria a murit, mama ei a publicat un mesaj care-ți face pielea de găină. Distrusă de durere după ce și-a pierdut fiica, femeia i-a cerut iertare acesteia și a dezvăluit că nu știe cum va putea să trăiască fără ea. O alinare a sufletului familiei Anei Maria este micuța pe care ea a adus-o pe lume. 

"Fata mea prințesa mea ființa cea mai dragă din viața mea ai plecat prea repede din viața noastră dar nu te vom uita niciodată, vei trăi vesnic in sufletul și inima mea. Adevărul este că nu știu trăi fără tine, dar cu siguranță ne vom reintalni intr-o zi. Drum lin spre stele îngerul meu, viața mea! Dacă am greșit cu ceva te rog să mă ierți! Dumnezeu să te ierte, îngerul meu, sufletul meu! 😭😭😭😭😭😭 Te iubesc enorm si te voi iubi veșnic!", a scris mama Anei Maria. 

Ana Maria a murit la începutul lunii noiembrie, după ce s-a prezentat la spital cu dureri. În primă fază a fost trimisă acasă, dar a revenit a doua zi cu stări și mai grave. Din păcate, după câteva ore, Ana Maria a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvată.

Chiar dacă în primă fază s-ar fi spus că avea meningită, autopsia a arătat că fata făcuse septicemie din cauza unei bucăți din placentă, rămasă în interior după ce ea a născut. Familia fetei susține acum că vrea să se facă dreptate, iar cei vinovați să plătească. 

Astăzi este cea mai grea zi pentru familia fetei! Ana Maria va fi condusă pe ultimul drum de către toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro