Imagini sfâșietoare de la priveghiul Anei Maria, fata de 19 ani moartă după ce a născut! Azi va fi înmormântată

+3 click pentru
galerie

Imagini sfâșietoare de la priveghiul Anei Maria, fata de 19 ani moartă după ce a născut! Azi va fi înmormântată © Facebook

Durere de nedescris în familia Anei Maria, fata de 19 ani din Brăila care a murit la o lună după ce a născut din cauza septicemiei. Părinții fetei sunt devastați. Astăzi, tânăra mamă va fi condusă pe ultimul drum.

Miercuri seară, la priveghiul Anei Maria s-au strâns toți apropiații familiei. S-au cântat piese de jale, iar părinții fetei au plâns teribil. La un moment dat, într-un live pe rețelele de socializare, tată fetei a intrat în camera unde este copilul pe care l-a adus pe lume Ana Maria. Este o fetiță de aproximativ o lună care nu își va cunoaște niciodată mama.

"Hai să vă arăt ce prințesă frumoasă, ce frumos doarme. Habar nu are că mama ei e moartă. Ia uitați ce bubulină are tata aici!", spune tatăl Anei Maria în timp ce o filmează pe fiica acesteia de numai o lună.  

Ana Maria a murit din cauza septicemiei

După câteva săptămâni de când a născut, Ana Maria a început să se simtă rău. A mers la spital de unde a fost trimisă acasă pentru că nu ar avea nimic. s-a întors a doua zi, în stare și mai gravă, atunci fiind internată. Din păcate, în următoarea zi a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvată.

Potrivit primelor informații, medicii ar fi spus că Ana Maria a murit din cauza meningitei, dar familia a cerut autopsia acesteia. Aceasta ar fi arătat că de fapt a făcut septicemie deoarece după ce a născut o bucată din placentă nu a fost curățată astfel că în timp s-a infectat. 

Astăzi, Ana Maria este condusă pe ultimul drum. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro